17 feb 2010, 12:26

Луда зима 

  Poesía » Formas orientales
927 0 17

Зима белопръста

преде тънки мъгли на

лудо вретено.

Навива ги на кълба.

Трупа ги край реката.

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??