31 may 2008, 12:42

Любов 

  Poesía » De amor
727 0 8
 

Любов

 

Като нота в мен се пресъздава.

Мелодия и звук съвършен,

изящен стих и тон, но който адски наранява,

пропит с болка, да ме разплаче решен!...

 

Думи има ли, с които да я опиша?

Плач има ли, с който да я изплача?

Скръбно, жално сълзата издиша...

Че от изгрев се стича до здрача...

 

Любов, докосвай ме, ала сега - веднъж!

В твоите длани искам да ме извиваш,

Тъй, както стройната млада ръж

с полъха на непокорния вятър все сливаш!

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??