13 nov 2016, 13:34  

Любов 

  Poesía » Otra
557 0 6

Любов

 

Любов е:

когато си сглобявам хардуера;

когато го тествам с всички възможни уреди;

когато обработвам резултатите

и стигам до онзи софтуер,

който причинява закръгляване,

неприемливо голямо закръгляване,

което ми пречи да си начертая прецизно графиката

за всяка стомилиардна от секундата;

когато сълзичките ми напират;

когато ми казва,

че форматът на данните се настройва

и ми показва как;

когато Приятелят подхвърля реплика;

когато Шефката се заяжда,

(защото методът е несъвършен),

когато Приятелят пак…,

когато младият Асистент се усмихва смутено;

когато Счетоводителят задава „смешен“ въпрос

и всички се втурват да му обясняват;

когато непознатият Белобрад гледа влюбено;

когато любимият Ученик се усмихва обидено

(защото е с нова прическа)…

А всъщност всичко е Приказка.

 

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно!
    Поздравления?
  • Вече знам Последователката! Благодаря! Но не е добре сама да се следвам.
  • Вече и аз съм си последователка
  • Имам си последовател/ка. Как да разбера кой е той/тя?
  • Благодаря, Гавраил! Няма нужда от антивирус. Добрият край се оказа елементарен.
  • В същност всичко започва от софтуера защото той я прави тази приказка.За по-сигурно инсталирай антивирус за да си сигурна в добрият и край.
Propuestas
: ??:??