3 feb 2012, 13:25

Любов във вечността 

  Poesía » De amor
746 0 3

Родена от безкрайна синева,

израснала по пясъчната ивица,

разпуснала е своята коса,

оставя стъпки, а морето пак ги скрива!

 

Щастлива е, към изгрева е устремена,

тя знае, ще го срещне някой ден!

Ще го познае по усмивката му озарена

и ще останат заедно, завинаги във плен!

 

Морето ще разказва на звездите,
звездите ще разказват на нощта,

а тя, незнайно как, ще се усмихне

и всичко ще остане там, във вечността...

 

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за поздравите, Фреди!Има различни усмивки, но някои просто те пленяват..
  • Да,озарената усмивка тя е много рядка и скромна,но се разпознзва
    Поздрави!
  • Моного хубав стих
Propuestas
: ??:??