Рано или късно любовта обзема
с огъня си вечен мислите, сърцето.
Разтопява бавно в доменните пещи
рудите на страсти, трепети и чувства.
Претворява тези сплави от възторзи
в капчици искрящи - щастие и радост.
© Георги Todos los derechos reservados