8 oct 2007, 8:57

Любовта си отива 

  Poesía
732 0 13

Зад гъстата спокойна тишина,
намерила уютен дом в душата ми,
видях преуморена любовта
да пише "Сбогом" с белите си пръсти.

Ефирна... И узряла като есен,
отиваше си някак без тъга.
И само под очите и солени
разхождаше се някаква  мъгла...

--------------------------------

Поспря за миг като самотна болка,
усмихна се преди да продължи.
Когато се надявах да остане -
насреща и се хилеха лъжи...

 

 

 

 


              

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??