Сдобия ли се някак си с магия,
мигновено всеки ще го разбере.
Уменията си няма да ги крия
и събрал съм от планове море.
На даскало ще ходим с хеликоптер
или… що въобще да се морим?
Ще смятаме траектория на топка
и футболна история ще творим.
Математиката ще направя интересна,
по български ще изучават мен.
С химия ще станем ний известни
като хванем атомите в плен.
На училището толкова му стига,
че трябва си и време за бели.
Ще накарам класната да мига
и да немее като празен лист.
Очилата ѝ ще омагьосам първо
навсякъде да вижда скакалци.
Забавата ни вързана е в кърпа
коридорите ще бъдат като цирк.
© Валентин Стайков Todos los derechos reservados