5 oct 2011, 13:38

Между две луни 

  Poesía » Formas orientales
487 0 5

Две луни и въжена люлка.

Момиче без лице се смее

и планетите край нея се нареждат

в планетарен свят,

сипе се метеоритен дъжд,

върху косата ù от златен прах,

а по Млечния път тича еднорог.

 

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??