5 окт. 2011 г., 13:38

Между две луни 

  Поэзия » Восточные формы
489 0 5

Две луни и въжена люлка.

Момиче без лице се смее

и планетите край нея се нареждат

в планетарен свят,

сипе се метеоритен дъжд,

върху косата ù от златен прах,

а по Млечния път тича еднорог.

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??