Oct 5, 2011, 1:38 PM

Между две луни 

  Poetry » East forms
488 0 5

Две луни и въжена люлка.

Момиче без лице се смее

и планетите край нея се нареждат

в планетарен свят,

сипе се метеоритен дъжд,

върху косата ù от златен прах,

а по Млечния път тича еднорог.

 

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??