5.10.2011 г., 13:38 ч.

Между две луни 

  Поезия » Източни форми
485 0 5

Две луни и въжена люлка.

Момиче без лице се смее

и планетите край нея се нареждат

в планетарен свят,

сипе се метеоритен дъжд,

върху косата ù от златен прах,

а по Млечния път тича еднорог.

 

© Ваня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??