27 abr 2007, 21:28

МИНОРНО 

  Poesía
867 0 7
 

МИНОРНО


ОТ СЪЛЗИТЕ МИ ЛУМВАТ ПОЖАРИ,

ОТ ТЪГАТА МИ ПЛАМВА ВУЛКАН.

СМЕХЪТ МИ ГО ЛАВА ПОПАРИ.

ПИЯ ЖИВОТ И СЕ ЧУВСТВАМ ПИЯН!


СЪРЦЕТО МИ ОТМЕРВА ТЪМНИНАТА,

ЧАСОВНИКЪТ ОТПУСНАТО МЪЛЧИ,

ЗАХЛАСНАТО ВЪРТИ СИ СЕ  ЗЕМЯТА,

А В МЪКАТА ОТНОВО СМЕ САМИ!

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??