На женско рамо ти глава склони
и тихо поплачи да ти олекне,
олтар велик са женските гърди
и мъката,докоснала ги,вехне.
На женско рамо ти ръка простри
и кротко изречи свойта молитва,
опожарено злото ще кърви,
пречистена душата ти ще литва.
На женско рамо ти сърце сведи,
за да си върне ритъма вълшебен,
очите от блаженство притвори
и сътвори за щастие молебен.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados
много хубаво...с обич, Наташа.