Aug 11, 2008, 8:33 AM

Молебен 

  Poetry » Other
718 0 26
 

 

На женско рамо ти глава склони

и тихо поплачи да ти олекне,

олтар велик са женските гърди

и мъката,докоснала ги,вехне.

 

На женско рамо ти ръка простри

и кротко изречи свойта молитва,

опожарено  злото ще кърви,

пречистена душата ти ще литва.

 

На женско рамо ти сърце сведи,

за да си върне ритъма вълшебен,

очите от блаженство притвори

и сътвори за щастие молебен.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??