14 ago 2008, 9:22

Монотонно 

  Poesía » Otra
491 0 8

Пълзи...

не знаеш как боли.

Сълзи...

не знаеш как вали.

Тежи...

не знаеш що е грях.

Души...

не знаеш що е страх.

Тъга...

не знаех как тежи.

Лъжа...

не знаех как души.

Тъма...

не знаех как пълзи.

Сама...

не знаех как сълзи.

Мълчиш...

знаеш как ранява.

Вървиш...

следата си остава.

Грешиш...

знам, не гасне плам.

Туптиш...

с теб моето е там.

 

 

 

 

14.08.2008г

(цикъл "Черно перо")

 

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??