19 ene 2014, 22:10

Море от поезия 

  Poesía
426 0 0

Искам яростно да ме захвърлят

във море от думи изкорубени,

вълни от мастило там да ме разхвърлят,

души да ме залеят - отдавна погубени.

 

Да се давя във поезия и рими

да потъна от емоции - в куплети,

в кръвта си да ги чувам - така недоловими -

аз и думите - безкрайно слети.

 

Мислиш, навярно, бих се удавила

в стихийна безкрая - но аз вярвам,

безкрайно ще плувам, забравила

себе си и туй, що не желая да зная.

 

Накрая, когато се нося свободно -

по вълните умело сърфирам,

от брега на това царство подводно

ще започна със рими света да заливам.

© Мелан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??