23 feb 2008, 22:29

Моят пристан 

  Poesía
684 0 10
 

Горе, високо, далече,

там, където птици не политат,

там, където споменът е вечен        

и звезди душите ни опиват,

и се реят облаци безбрежни,

и бленуват сълзи безнадеждни,

и танцуват влюбени копнежи,

и пируват с твоите стремежи...

Там препича слънце висините,

горестно преплело се в скалите,

урагани брулят дълбините

морски, в служба на вълните...

 

Там е моят пристан вековечен

... и жадуван, и далечен!

 

23.02.08

Пловдив

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??