5 feb 2010, 20:18

Мракът ме привлече 

  Poesía
526 0 2

Мракът ме привлече,

тръгвам, стига вече,

няма ги децата,

няма обич вече.

 

Как ще бъде

нямам и представа,

стига толкоз,

искам да забравя.

 

Дългите години,

болките, нещата,

всичко се крепеше

заради децата.

 

Всичко се спомина,

нищо не остана.

Споменът изстина -

пепел от жарава.

 

Любовта проклинам,

мразя си съдбата.

Как да се преборя

с болката в душата?

 

Мракът ме привлече,

тръгвам, стига вече,

мракът ме привлече,

няма обич вече.

 

© Даяна Литовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • има и такива моменти
    обаче след тоя стих не написа ли някой с който обори тезата си
    и ако си
    нужен ли ти е този

    ако бъркам извинявай
  • Хареса ми
Propuestas
: ??:??