Нощта се спусна като бясна сврака.
Потопи своята злоба в човешката душа.
Запечата красотата в бял плик.
Уби живеца, умъртви човека.
Отровата надделя над кръвта.
Огнен орел изпепели земята.
Човекът падна обагрен в кръвта на свой.
Спаси ни, спаси ни, спаси ни.
Телата наши вземи,
душите чисти запази.
Всяка птица – наш враг.
Всяка нощ Смъртта идва със сап.
Архангел идва за нас.
Смърт, само смърт.
Сълзите ми не спират.
Не за спасение , за прошка моля.
Простѝ греховете ни, простѝ.
Прости, че сме чудовища, прости.
Прости, че убиваме беззащитните, прости.
Прости ни . Прости ни.
© Соня Николова Todos los derechos reservados