Мъст
Искам да викам и крещя,
безсилен срещу глупостта,
обзела разни големи,
нарочили мене.
Но нали съм си културен
няма да крещя,
за работата трудна
ще говоря тихо
някои неща.
Безгрешни хора няма,
няма и незаменими,
но защо позора
ми лепнаха без причина?
Опитах се да разбера
даже и попитах,
но сякаш на стена
невидимо написах.
Не искам да викам,
не искам да крещя,
искам, когато времето каже
с чисто сърце да отмъстя.
16.04.2007 18:29
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Това не го разбрах добре...