16.04.2007 г., 22:50 ч.

Мъст 

  Поезия
413 0 1

              Мъст

Искам да викам и крещя,
безсилен срещу глупостта,
обзела разни големи,
нарочили мене.

Но нали съм си културен
няма да крещя,
за работата трудна
ще говоря тихо
някои неща.

Безгрешни хора няма,
няма и незаменими,
но защо позора
ми лепнаха без причина?

Опитах се да разбера
даже и попитах,
но сякаш на стена
невидимо написах.

Не искам да викам,
не искам да крещя,
искам, когато времето каже
с чисто сърце да отмъстя.

16.04.2007  18:29

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??