23 oct 2019, 21:41

На човека,самота 

  Poesía
332 0 1

Очи затварям...пак те виждам!

Заспивам и в съня ми ти!?

Събуждам се...боли ме,няма те?

Къде си ти?Лъжа ли е,живота?

Тоз ,същият продаващ ,тишина...

 

Напетият хлапак почина ...остана

само самота.А вярвах във живота.

Обичах го, дори горчивият му вкус.

Но ето че,потънах в самотата.

Останах си хлапак.

 

Сега продавам любовта си.

Самотен, танцуващ ,изчанчен блус.

Усмихвам се, магьоснице върховна

опътила безброй платна,спасила

собствената гордост,на човека самота.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??