23 окт. 2019 г., 21:41

На човека,самота 

  Поэзия
333 0 1

Очи затварям...пак те виждам!

Заспивам и в съня ми ти!?

Събуждам се...боли ме,няма те?

Къде си ти?Лъжа ли е,живота?

Тоз ,същият продаващ ,тишина...

 

Напетият хлапак почина ...остана

само самота.А вярвах във живота.

Обичах го, дори горчивият му вкус.

Но ето че,потънах в самотата.

Останах си хлапак.

 

Сега продавам любовта си.

Самотен, танцуващ ,изчанчен блус.

Усмихвам се, магьоснице върховна

опътила безброй платна,спасила

собствената гордост,на човека самота.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??