27 jun 2007, 9:45

На дъщеря ми ІІ 

  Poesía
529 0 2

Играчките ти в шкафа
ненужни ще са скоро, някой ден
и няма все да хващаш ми ръката,
забързана, щом крачиш  с мен.
Баща ти няма вечно  да е принца -
там някъде те чака вече друг
и друг ще знае всички твои тайни,
но ние ще сме вечно тук.
Ще искаш като птица волна
да можеш да отлитнеш надалеч,
дано да имам, Боже, тази мъдрост,
да дам дори и своите криле!

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво , Таня, засега съвет стига , те крилата нейните ще растат и заякват всеки божи ден!
  • Нека има куража и силата да лети сама!
    И само когато и е много трудно, да се опре на твоите крила!
Propuestas
: ??:??