26 nov 2014, 22:27

На Мама /две години без мама/ 

  Poesía
667 0 3

                          Свещи паля,

                          на теб се моля,

                          ти, Бога в мен роди,

                          усмивката ти вечна,

                          топли в мразовити дни!

                          Думите ти чувам,

                          гласът ти зове:

                          ,,нищо не е вечно,

                          но след теб остава

                          едно голямо сърце!

                          Нося те във мене,

                          нежност,топлина,

                          зная, че това е 

                          твойта светлина!

                          Учи ме на сила и човещина,

                          всичко да обичам,

                          аз на таз земя,

                          грешките, човешки в миг да простя,

                          за което казвам “Благодаря!,,

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??