Свещи паля,
на теб се моля,
ти, Бога в мен роди,
усмивката ти вечна,
топли в мразовити дни!
Думите ти чувам,
гласът ти зове:
,,нищо не е вечно,
но след теб остава
едно голямо сърце!
Нося те във мене,
нежност,топлина,
зная, че това е
твойта светлина!
Учи ме на сила и човещина,
всичко да обичам,
аз на таз земя,
грешките, човешки в миг да простя,
за което казвам “Благодаря!,,
© Бонка Василева All rights reserved.
Харесах.