8 may 2013, 19:44

На моето пораснало момче 

  Poesía » Otra
2709 0 8

Пораснало мое момче,
като река изтекоха дните,
сякаш вчера беше дете -
сякаш вчера буквите сричаше.
Днес вече си мъж и баща,
Свети Георги е твоят пазител.
да си храбър ми бе обещал,
като тате - достоен родител.
Да обичаш Родина и род -
на семейството мъжката сила,
да си честен и винаги горд -
наша любов и закрила.

06.05.2013

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??