May 8, 2013, 7:44 PM

На моето пораснало момче 

  Poetry » Other
2703 0 8

Пораснало мое момче,
като река изтекоха дните,
сякаш вчера беше дете -
сякаш вчера буквите сричаше.
Днес вече си мъж и баща,
Свети Георги е твоят пазител.
да си храбър ми бе обещал,
като тате - достоен родител.
Да обичаш Родина и род -
на семейството мъжката сила,
да си честен и винаги горд -
наша любов и закрила.

06.05.2013

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??