27 mar 2007, 18:25

На момчето, което обичам... 

  Poesía
1156 0 4
Преминахме през болка, радост и сълзи.
Щастливи бяхме, много страдахме.
Усещахме раздяла помежду ни да пълзи,

издигахме се силно, рязко падахме.
Усмивки на лицата ни изгряват.
А после нежно се прегръщаме.

В миг сълзи болни всичко заличават
и любовта си във война превръщаме.
Имаме се тялом, духом, всякак.
И много силно се обичаме.
Но в миг потъваме във мрака,
един от друг се все отричаме.

Обичаме се, мразиме се, спорим.
Но чувствата ни да растат не спират.
И с болката докрай се борим,
любовта и щастието ни не умират!

                                              Честити 6 месеца, Бебе! (Вече 7 :)) 
                                                ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ!!! ПОМНИ ГО!!!
                                                  ОБИЧАМ ТЕ!!! 26.03.2007г. - 7 МЕСЕЦА!
                                                 

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??