6 ago 2008, 16:03

На "ти" с любовта 

  Poesía » Otra
751 0 22
 

Измръзнали са тези въпросителни,

 

с които перфорирах всички истини,

 

превърнати от тебе във спасителни

 

ковчези, запечатани с измислици.

 

Накара ме да вярвам безотказно,

 

а после се заключи във мълчание;

 

не каза, че пилея се напразно

 

в химерата ти - пълна с отчаяние.

 

И всъщност вече няма да ти трябвам,

 

защото повтаряемо сънувам,

 

че тихо от миражите ти бягам,

 

че с тебе за последно се сбогувам.

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??