25 may 2011, 0:28

На улица "Живот" 

  Poesía
985 0 7

На улица "Живот" се срещнах с тебе.

В кафе "Случайност", късно, през нощта.

Една китара свиреше във мрака

 и ти на дансинга ме дръпна за ръка...

 

А после следваха целувки, думи, вопли,

но помня, че усмихвах се до заранта.

Една мечта изстрадана ти дадох,

получих пристан в твоята ръка.

 

Но сутринта си тръгна, не остави

ни слънцето, ни звънкия си смях,

а част от себе си в дланта поставих

да ме намериш пак във този свят...

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??