14 jun 2007, 15:55

На всеки празник 

  Poesía
609 0 9
На всеки празник  съм сама -
ти други пътища избираш.
Щом дом си нямаш на света,
бездомен,  все на път ще скиташ.
На всеки празник аз деля
със самотата си мечтите
и в стаята ми, сам-сама
в забрава преминават дните.
И всеки празник е за мен
като безжалостна тегоба -
денят е много уморен,
а пък нощта е пълна с болка.
И всеки празник е едно
изпитано докрай страдание,
и в любовта си, пак сама,
аз нося своето наказание.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??