Надежда
Времето помни,
като в приказка стара,
момчето, което
с букетче цветя,
чакало дълго
на малката гара
свойто момиче -
една своя мечта.
Понякога влак
и там преминавал.
Спрял един,
от него, слязла и Тя.
Били вече двама
и бавно преставал
животът да бъде
само игра.
Пътуват годините...
Забравена гара.
Влак не минава там.
Тъжна съдба!
Но момиче едно -
казва се Вяра -
някого чака,
с букетче цветя.
© Виолета Томова Todos los derechos reservados
Съдържа непреходно, общочовешко послание!
ПОЗДРАВИ!