Нощта посипала звездите...
Запалила ги с много страст.
Поканила луната да им прави
компания във този час.
Щурчета песен им запели...
а вятъра им дава хлад.
Морето носи аромата,
на сол, вълни и миди!
Кристално чиста е водата...
Звездите в нея
се оглеждат и трептят.
Таз нежна вечер
ти нашепва...!
Раздай любов,
раздай любов.
Защото всичко туй
е Божия награда.
За хората с добри сърца!
Който могат да усетят...!?
Нежната любов
на нашата земя!
© Ангел Todos los derechos reservados