29 dic 2016, 13:44

Най-слънчевият дом 

  Poesía » De amor
598 0 9

Жадувам те отново да се случиш 
в най-светлия във мене небосклон.
Животът ми е повече от скучен,
а всяка моя стъпка е погром.

 

Не можеш ли в деня ми да се върнеш,
да греем с теб с очите на деца.
И нежните лъчи да ни прегръщат,
така да бъдем влюбени слънца.

 

Жадувам те отново да се случиш
в най-светлия във мене небосклон.
Защото ти си чистата ми участ
и най-слънчевия ми в душата дом!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??