Накрая
Очите ни се срещнаха
в червения аромат на скалите
като кълбовидни мълнии в ириса на бурята:
Първо в Рая, после на дъното, в Ада...
Желанията ни се разлюляха
в зелената кръв на Тревата
като танц безумен на древен шаман:
първо в недрата на земята, после в сълзата на Луната...
Телата ни се докоснаха
в бялата голота на реката
като разтопената лава на слънчевия диск:
първо в сърцето на плътта, после в пороя на Дъжда...
... Накрая прегърнати умираме... уморени!...
© Айбигел айбигел Todos los derechos reservados