3 feb 2011, 17:11

Налей ми 

  Poesía
721 0 5

 

 

 

Налей ми

 

Налей, любима,

налей горчилката до  край

и нека Бог да  ме  обича

за любовта  ти, тук  сполай.

Ще  нося  кръста  свой  достойно,

без  да  се  оплаквам  и  рева

от калта  и  хулите  безбройни,

изсипани  от  хора  недостойни,

нивга  не  познали  любовта.

Налей от свойта безнадеждност,

от  страха,  притиснал  те  в  нощта.

Забъркай  ми  коктейл,

ще  го  изпия  с нежност,

от любовта  ти  аз  съм  смел сега!

Налей,  налей  и  остави  ме

сам  със  болката  в нощта.

Аз пак  ще  оцелея,

спасен  от  любовта!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??