30 ago 2009, 21:31

Наново за любовта 

  Poesía » De amor
662 0 5

"Аз не узурпирах короната, аз я намерих захвърлена в калта и я вдигнах с върха на своята сабя"

                                                                                                                                                                     Наполеон.

 

 

Наново за любовта

 

 

Не откраднах аз от никой любовта,

намерих я ранена, захвърлена в калта,

гонена, осмяна - тъжеше любовта.

От никой не я взех. При мен дойде сама.

Не сложих аз корона на нейната глава.

Аз само я спасих... така че - оживя.

                                                                                    Wali./Виолета Томова/

  

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??