Не чакай да избягам,
аз винаги се връщам,
пред страха от вечно бягство се прекланям,
сълзите солени в гърлото преглъщам.
Използвай ме докрай, напълно,
аз достойнство пред тебе нямам,
избърши си мръсните ръце в моето сърце
(все пак то е твое).
Подсуши лицето си лъжовно с моята коса
(все пак за теб я пазя дълга).
И думи фалшиви продължавай да говориш,
поне така ще чувам твоя глас.
Разходи се, подмини ме грозно,
поне да знам, че още веднъж съм те видяла.
Продължавай в сънищата ми да идваш,
поне тогава си какъвто искам.
Времето казват, че лекува,
но аз харесвам тази болка,
(тя подарък е от теб)
така описвам нашата любов -
тъжна, но красива.
© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados