Какво е споменът без теб.
Едно поле без мак.
Едно небе без птица.
Едно море без бряг.
Една мечта - вдовица.
Една сълза по мрак.
Без лястовица стара жица.
Не искам и няма как
да имам спомени без теб.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados