Feb 12, 2022, 1:02 PM

Не искам спомени без теб 

  Poetry » Love
341 1 0

Какво е споменът без теб.

Едно поле без мак.

Едно небе без птица.

Едно море без бряг.

Една мечта - вдовица.

Една сълза по мрак.

Без лястовица стара жица.

Не искам и няма как

да имам спомени без теб.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??