12 февр. 2022 г., 13:02

Не искам спомени без теб 

  Поэзия » Любовная
345 1 0

Какво е споменът без теб.

Едно поле без мак.

Едно небе без птица.

Едно море без бряг.

Една мечта - вдовица.

Една сълза по мрак.

Без лястовица стара жица.

Не искам и няма как

да имам спомени без теб.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??