4 ago 2022, 7:50

Не искам утрото да идва 

  Poesía » De amor
667 0 2

   

Не искам утрото да идва

 

А как те чаках в самота

и колко нощи те сънувах,

и в тая нощна красота

за тебе само съществувах.

 

Дори за миг не вярвах аз,

че ти си някъде далече

и в този светъл нощен час

Съдбата сякаш ни обрече.

 

Как късно е да бъдеш друг,

а аз на фея не приличам,

но ти си с мене, ти си тук

и аз все повече обичам.

 

Красива, светла е нощта,

не искам утрото да идва!

При нас е спряла любовта

и с чар неземен ни опива.


            Мария  Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??