6 nov 2010, 21:16

(Не)изказано 

  Poesía
716 0 11

 

 

Ако съм сън

в  непринудена ласка

и трепет,

и тиха въздишка

край лунния  кратер на болката,

и само ръцете ти искам,

и само остатъчно

вярвам,

че кратката дума

е дълга…

Ако съм облак,

без дъх и без вени

и само вали,

неизказана,

изобилната скръб

помежду ни

ще стана море

в тишината на ъгъла,

в усета,

който безмълвно зове

неизплакана вярата

утрешна…

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??