19 nov 2021, 14:52

Не се научих 

  Poesía
943 2 6

Не се научих никога да искам.
Вземах само колкото ми дават.
А заслуженото трупаше се с лихви,
но и тях без вересия опрощавах.

Не се научих никога да моля.
От никого не търсех помощ.
Радвах се на дребно като просяк,
спасявах се сама и както мога.

Не се научих никога на вяра.
Дори и в себе си не мога да повярвам.
Сляпо доверявах се на глупави измами,
но и никога не се научих да съм слаба.

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??