Eдно пътуване без край,
а някои викали му рай.
Борба на немощ и разруха,
прегръдка страшна на разлъка.
Сърце от жалост изковано,
лице от страхове обляно.
Не просто роля,
а спектакъл за сила, борбеност
и грехове, хомот навлякан.
Далеч и пак в безкрайна близост,
живота в своите куплети ни въплита.
И пак вървим без страх напред
с надежда за един по-нов куплет.
Ала куплетите се нижат,
без жалост своите герои те обричат.
© РАЛИЦА Георгиева Todos los derechos reservados