18 nov 2006, 13:34

Небе в душата ми се кръсти 

  Poesía
693 0 11

Небе

в душата ми

се кръсти.

Познах те,

бяха твойте пръсти.

И тихо падаш

на колене,

ръце протягаш,

търсиш мене.

А аз,  във бездна

 полетяла,

се спирам на очите ти

 в безкрая

и чрез твоята любов

дарена,

почувствах аз

душата си спасена.

 

 

© Росица Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??