Nov 18, 2006, 1:34 PM

Небе в душата ми се кръсти 

  Poetry
694 0 11

Небе

в душата ми

се кръсти.

Познах те,

бяха твойте пръсти.

И тихо падаш

на колене,

ръце протягаш,

търсиш мене.

А аз,  във бездна

 полетяла,

се спирам на очите ти

 в безкрая

и чрез твоята любов

дарена,

почувствах аз

душата си спасена.

 

 

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??