Недоизказано
Недоразбрано
Неоценено
Нерадостно
Недолюбено
Недоизплакано
Недочакано
Неизживяно
Несбъднато
А можеше да бъде друго:
Не... като да
Неизбежно
Невероятно
Неочаквано
Незаменимо
Неотразимо
Незабравимо
Ти го напрáви
За мен
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
когато раздава повече отколкото получава...