1.10.2020 г., 8:35 ч.  

Недоразумение 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
374 0 3

 

Недоизказано

Недоразбрано

Неоценено

Нерадостно

Недолюбено

Недоизплакано

Недочакано

Неизживяно

Несбъднато

 

А можеше да бъде друго:

 

Не... като да

 

Неизбежно

Невероятно

Неочаквано

Незаменимо

Неотразимо

Незабравимо

Ти го напрáви

За мен

 

       © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??